Osonyq x Body Activity

Osonyq & Body Activity: twee brands,
twee sportliefhebbers, 1 gemeenschappelijk doel: Het maximale uit de sporter halen!

Unieke samenwerking

Osonyq en Body Activity bouwen duurzaam aan een gezonde relatie, waarbij de individuele sporter volledig op de voorgrond staat. Gericht op een community die toegankelijk is voor iedereen en waarbij iedereen zich kan aansluiten. Osonyq is dé sportdrank die dient voor een extra boost tijdens jouw workouts die gegeven worden door de personal trainers van Body Activity!

Wat is een isotone sportdrank en waar is dit goed voor? 

Ieder lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water en moleculen, een isotone sportdrank bevat dezelfde moleculen als je lichaam, waardoor dit snel opgenomen kan worden in jouw lichaam. Water bevat minder moleculen, waardoor het langer duurt voordat het wordt opgenomen in het menselijk lichaam. De isotone sportdrank van Osonyq vormt een perfect compromis tussen het aanvullen van vocht en energie tijdens iedere workout!

Wat is Body Activity?

Body Activity is een groep jonge individuen met zeer diverse achtergronden die zijn samengekomen vanwege hun passie voor gezondheid en fitness.

Wat doet Body Activity?

Body Activity helpt de sporter met het opstellen en het bereiken van persoonlijke doelen. Dit doen zij door ‘workouts op maat’ te geven, die de sporter verder helpt in zijn of haar traject. Ook is Body Activity online actief met challenges die andere sporters stimuleert in beweging te blijven. Het belangrijkste uitgangspunt is dat beide partijen pleiten voor een gezonde lifestyle voor ieder individu!

Stay in touch and follow our social media.

Newsletter

Want to know more and get more frequent updates? Sign up for our newsletter and also get the latest deals!

Sign up
OSONYQ®

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk (ZH) 
The Netherlands

phone +31(0)85 060 70 70
customercare@osonyq.com
www.osonyq.com

Disclaimer