AS MONACO KIEST VOOR OSONYQ SPORTS DRINK ALS LEVERANCIER

AS Monaco is verheugd een samenwerking aan te kondigen met OSONYQ Sports Drink, een merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke dranken voor sporters, voor de komende drie seizoenen.

OSONYQ is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke dranken voor sporters. Als pionier op dit gebied biedt het merk producten aan die voor en met professionele sporters zijn ontwikkeld en die al hun behoeften en eisen voor een gezonde en constante hydratatie samenbrengen. 

Door deze samenwerking met AS Monaco en de aanstaande productie van een co-branded fles, wil OSONYQ zich uitbreiden naar een nieuw gebied. Het merk is zeer actief in Europa en heeft onlangs de krachten gebundeld met Juventus en Rangers FC.

Als officieel leverancier dit seizoen zal OSONYQ volgend seizoen een officiële partner van de club worden.

OSONYQ Sports Drink is erg trots om samen met AS Monaco naar een hoger niveau te tillen. De ambitie van de club in combinatie met hun nieuwe trainingscomplex, dat momenteel in aanbouw is, is voor ons de doorslaggevende factor geweest om dit partnerschap voor de Franse markt aan te gaan. Het goede klimaat en de locatie van de club, zal OSONYQ helpen bij de verdere ontwikkeling van ons productaanbod. De ecologische waarden van AS Monaco passen perfect in onze missie als bedrijf.

AS MONACO
"Wij zijn zeer verheugd deze samenwerking met OSONYQ aan te kondigen, een innovatief merk dat onze spelers natuurlijke dranken aanbiedt, en hebben AS Monaco gekozen om een nieuw gebied te lanceren. We zullen nauw samenwerken zodat OSONYQ niet alleen onze teams voorziet van sportdrank, maar ook kan deelnemen aan het prestatieonderzoek van onze spelers. 

Discover more about the products of OSONYQ
Go to shop

Stay in touch and follow our social media.

Newsletter

Want to know more and get more frequent updates? Sign up for our newsletter and also get the latest deals!

Sign up
OSONYQ©

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk (ZH) 
The Netherlands

phone +31(0)85 060 70 70
customercare@nl.osonyq.com
www.osonyq.com