HELMOND SPORT EN OSONYQ SPORTS DRINK GAAN PARTNERSCHAP AAN

Helmond Sport gaat een partnerschap aan met OSONYQ, dit Nederlandse bedrijf gaat de selectie en alle jeugdteams voorzien van isotone sportdrank.

Verkoopdirecteur Herma van Keulen is verheugd dat nu ook Helmond Sport haar spelers gaat voorzien van OSONYQ Sportsdrink. "Naast internationale partnerships met o.a. topclubs Juventus, West Ham United en recentelijk VFL Wolfsburg dragen samenwerkingen met clubs als Helmond Sport, Vitesse en FC Dordrecht bij tot een grotere nationale bekendheid van onze sportdrank in de breedtesport. De unieke eigenschappen van OSONYQ als 100% natuurlijk, laag calorisch en optimaal herstel passen uitstekend bij de focus die Helmond Sport legt op gezondheid."

Fysiotherapeut Remco van der Heijden van Helmond Sport is zeer tevreden over de samenwerking met OSONYQ. Van der Heijden: "Met de isotone sportdranken van OSONYQ kunnen wij de selectie voorzien van een optimale vochtbalans in combinatie met de juiste mineralen! Deze drank is ideaal voor gebruik tijdens de rust van een competitiewedstrijd, en als hersteldrank tussen twee zware trainingen in. Wij zijn als Helmond Sport erg blij dat we gebruik mogen maken van de producten van OSONYQ".

 . 

Discover more about the products of OSONYQ
Go to shop

Stay in touch and follow our social media.

Newsletter

Want to know more and get more frequent updates? Sign up for our newsletter and also get the latest deals!

Sign up
OSONYQ©

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk (ZH) 
The Netherlands

phone +31(0)85 060 70 70
customercare@nl.osonyq.com
www.osonyq.com