OSONYQ OFFICIAL SPORTSDRINK PARTNER VAN DE KNBSB

De honkballers en softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands worden de komende jaren voorzien van een van de beste sportdranken op de markt. OSONYQ is namelijk Official Sports Drink Partner geworden van de KNBSB.
 
OSONYQ, een nieuwe speler in de markt van sportdranken, kent momenteel al samenwerkingen met onder andere de KNZB, de Italiaanse topvoetbalclub Juventus en verschillende Nederlandse topsporters.
 
De nieuwe sportdrank-partner van de KNBSB heeft als eerste een geheel natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet en richt zich dan ook op gezonde voeding, iets wat goed past bij de Olympische ambitie van beide Koninkrijksteams. Waar in veel sportdranken erg veel suiker zit, levert OSONYQ  een gezondere oplossing met een veel lager suikergehalte in haar sportdrank, waarbij de isotone werking gewoon blijft.
 
Commercieel directeur Berry van Driel is erg blij met de overeenkomst met O’sonyq: "Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking tussen de KNBSB en OSONYQ. OSONYQ past perfect in het voedings/drankbeleid wat wij hanteren binnen onze nationale teams.”
 
Herma van Keulen, Verkoop Directeur Benelux van OSONYQ: 
Na de partnerships in Nederland met de KNZB, Vitesse, Johan Cruyff Foundation, Apollo Amsterdam, en recentelijk FC Dordrecht, zijn we enorm blij met deze nieuwe samenwerking in ons thuisland. De verbintenis met de KNBSB zal bijdragen tot een grotere nationale naamsbekendheid van onze natuurlijke isotone sportdrank in de breedtesport. Met deze nieuwe partnership willen wij de bond ondersteunen in hun ambitie op weg naar Tokyo2020.

Discover more about the products of OSONYQ
Go to shop

Stay in touch and follow our social media.

Newsletter

Want to know more and get more frequent updates? Sign up for our newsletter and also get the latest deals!

Sign up
OSONYQ©

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk (ZH) 
The Netherlands

phone +31(0)85 060 70 70
customercare@nl.osonyq.com
www.osonyq.com